OHEISTAPAHTUMIA

Lauantaina on mahdollisuus osallistua oheisohjelmaan. Oheisohjelma toteutetaan, mikäli kiinnostuneita on tarpeeksi, jolloin lähetämme lisätietoja sekä vahvistuksen.

  • klo 13 opastettu Wanhankaupungin promenadi vanhassakaupungissa, Neristanissa  Kokkolassa (1,5 h), kahvitarjoilu Laivurintalossa, minimi 10 henkilöä, hinta 11-13 € maksetaan oppaalle.
  • Opastettu kiertoajelu Pietarsaareen (3 h) ajo Seitsemän sillan tietä pitkin, Aspegrenin puutarhaan tutustuminen, jossa kahvimahdollisuus. Hinta-arvio 20-25 €.
  • Teatteri Pystymehtän Kultamaan kutsu – Kotomaan kaipuu -musiikkinäytelmän esitykset klo 13 ja 18 Kokkolan kaupunginteatterissa. Liput www.lipputoimisto.fi
  • Jackson Hainesin tarina -kamarimusikaali Kokkolan Raatihuoneella klo 15 (n. 1 h 10 min). Tämä on yleinen esitys, joten se toteutuu joka tapauksessa.

Amerikkalainen taitoluistelun isä ja aikansa superjulkkis Jackson Haines (1838 – 1875) valloitti kahden mantereen yleisöt ja kruunupäät ja kohtasi sitten kohtalonsa kaukaisessa Kokkolassa. Kaupungin raatihuoneen  salissa oli jo mainostettu hänen näytöstään, mutta kuolema ehti ennen. Haines on haudattu Kokkolaan Marian vanhalle hautausmaalle. Samassa historiallisessa salissa viiden laulavan näyttelijän ja säestävän trion ryhmä esittää nyt kamarimusikaalin hänen uskomattomasta elämäntarinastaan.

Esitykset  raatihuoneen salissa:  ensi-ilta la 12.8. klo 15.00  ja esitykset su 13.8. klo  15.00 ja  19.00.

Liput: Lipputoimisto.fi ja tuntia ennen ovelta. Lipun hinta 20 euroa.

Ilmolahti Ensemble yhteistyössä Kokkolan kaupunginteatterin kanssa.

image002